HUR VINCENT HANDCRAFT ÄR OJÄMFÖRLIG

Som någon som är intresserad av konst och hantverk kan det vara ganska utmanande att hitta ett utrymme som erbjuder mer än bara dina primära områden av hantverksverktyg.

Det är därför Vincent Handcraft har kommit på ett nytt och unikt sätt att ta med fler hantverksföremål än bara möbler till bordet för dig, att antingen lära av eller använda för dina ändamål. Läs mer här.

epoxy-resin-dropp

Det här inlägget kommer att diskutera hur Vincent Handcraft inte kan jämföras med någon annan plats, med de olika typerna av alternativ de erbjuder.

Vad är Vincent Handcraft?

Vincent Handcraft är en onlinebutik som tillhandahåller olika möbler, användningsområden och verktyg för konst, hantverk och gör-det-själv-uppgifter. Ägaren, Vincent Alexandersson, arbetar på Vincent Handcraft som konstnär och snickare. Skogsbruk, konst och snickeri är hans främsta passioner. Du får en möbel med Vincent Handcrafts stämpel om du slår ihop alla tre!

Deras möbler är handgjorda, unika och gjorda av massivt trä. När de designar och samarbetar i ett projekt är deras mål inte bara att skapa en möbel för ett rum.

De använder bara naturligt trä för sina möbler. De är rustika och gjorda för att hålla livet ut. Detta gör dem billigare än många massproducerade möbler på lång sikt.

Vad erbjuder Vincent Handcraft?

Förutom deras produkter, är följande en lista över några av de saker de säljer för att hjälpa dig i ditt hantverk.

epoxy-resin-skiva

Epoxy resin

De har epoxiharts, som har robusta mekaniska egenskaper, utmärkt kemisk beständighet och hög vidhäftningsförmåga, vilket gör den idealisk för många applikationer. Följande är några av applikationerna för deras epoxiharts:

  • Metallbeläggningar
  • Elektriska isolatorer
  • Fiberförstärkta plastkompositer
  • Strukturella lim
  • Används i elektriska och elektroniska komponenter

Tätningsmedel, färger, fogmassa och gjutmassa, fernissor och andra kommersiella användningar kräver epoxiharts.

Vinnies olja

Vincent Handicraft är känt för sin makalösa Vinnie’s Oil, som finns att köpa. Detta är hårdvaxolja tillverkad i Sverige och patenterad.

Vinnie’s Oil innehåller 15 djupa oljor och fyra vaxer som ger enastående träskydd, och det är en livsmedelssäker finish för trä, metall, epoxy, läder och andra ytor.

Vinnie’s Oil Universal hårdvaxolja är ett bra alternativ. Oljorna på Vincent Handcrafts är resultatet av ett samarbete mellan fyra snickerier som noggrant har testat och skapat en oljeserie som de är ganska nöjda med och som blivit standard i deras snickeri.

Sågverk

Vill du köpa plankor som inte är planerade så att du kan skapa ditt bord? Har du övervuxna stockar som du vill såga till utmärkt obundet virke?

Vincent Handcraft erbjuder sågverk som kan se igenväxt timmer upp till 130 cm. Deras sågverk är portabelt och de kan arbeta med dig på kontraktsbasis för att spara pengar på dyra skogstransporter.

De kan också utföra kontraktssågning på plats.

Med sitt sågverk kan de såga stockar upp till 130 cm tjocka

Ett RUT-avdrag på 50 % av kostnaden finns

ATT TA MED SIG!

Att få verktyg för att ta dig igenom din resa med att skapa olika typer av konstverk med epoxy resin kan bara lösas om du hittar en pålitlig plats, och Vincent Handcraft kan lätt vara det området för dig!

Ett tips för liknande inlägg finns på denna blogg!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *